Tai Chi privé- en groepsles

Zowel geïnteresseerden in privéles (Tai Chi-vormen, één-op-één handenduwen, inzet van Tai Chi voor persoonlijke doeleinden) als mensen die liever in een groep Tai Chi leren, kunnen bij me terecht. Wellicht helpen de aanbevelingen die leerlingen over de lessen hebben geschreven om je een beter beeld te vormen van wat je kunt verwachten.

Privéles 2019

Als privéleerling krijg je wekelijks een uur les, waarin de inhoud en het tempo helemaal zijn afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. Neem voor privéles contact met me op om een proefles af te spreken en om een geschikte vaste tijd te vinden. De privélessen vinden plaats in de Yogastudio van Yoga Roline (Willem van Outhoornstraat 48B, 2593 ZX Den Haag)

lesvoorwaarden voor privéles

Groepslessen 2019

Hieronder zie je de groepen die staan gepland voor 2019.

Elke donderdag: basisgroep Tai Chi & Qigong

Deze les is gericht op het ontspannen leren van de basisprincipes van Tai Chi, gecombineerd met Qigong- en Mindfulness-oefeningen. De groep is toegankelijk voor alle leeftijden of mensen met beperkingen en er zijn geen voorkennis of vaardigheden vereist. Een ideale les om te beginnen met Tai Chi en je de basisprincipes eigen te maken, om als je dat wilt later te kunnen doorstromen naar de 24- en 108-vormen.

De eerste donderdag van elke maand is deze groep open voor wie een proefles wil volgen om zich te oriënteren op Tai Chi. Meer informatie…

Elke donderdag 17.00-18.15 u. Aanmelden bij Matthijs Winnubst, 06-44742528, matthijs@matthijswinnubst.nl.

Vervolggroep Tai Chi 24-vorm, op de woensdag

Deze groep is gericht op het verder leren van de 24-vorm, één van de basisvormen van Tai Chi waarmee je een verdere verkenning doet in de uitgebreide Tai Chi-wereld. Ontspannen bewegen staat altijd voorop! Je leert de Tai Chi 24-vorm in combinatie met Qigong- en Mindfulness-oefeningen die je techniek gaan ondersteunen. En passant krijgt je gezondheid een positieve impuls. Voorwaarde is dat je in de basisgroep al enkele Tai Chi-principes hebt geleerd.

Elke woensdag 17.45-19.00 u – vervolggroep 24-vorm – meer informatie

Doorlopende groep: verdieping Tai Chi 108-vorm

Zodra je de bewegingen van de 108-vorm beheerst, kun je in de doorlopende 108-verdiepingsles blijven investeren in je persoonlijke en lichamelijke groei, ontspanning en bewustzijn. Wekelijks beoefen je Mindfulness, Qigong en natuurlijk de 108-vorm – soms in zijn geheel, soms gedeeltelijk ter verdieping van bepaalde elementen.

Elke maandag 18.00-19.15 u – gevorderd – meer informatie

Lesvoorwaarden voor groepsles