Tai Chi privé- en groepsles

Update Covid-19:
Alle Tai Chi-lessen worden Coronaproof gegeven: in de zomer en het najaar van 2020 vind je me dagelijks op een prachtig veldje in het Haagse Bos, of onder de beukenbomen bij een buitje, zodat we op afstand kunnen oefenen.

Tai Chi in de bergenDe oefenruimte onder de beukenbomen

Bij slechter weer geef ik les via zoom. Privéleerlingen kunnen les ontvangen in mijn eigen lesruimte – die is groot genoeg voor minstens 3 m afstand. Hygiënemaatregelen zijn genomen en ramen en deuren zullen openstaan voor permanente ventilatie.

Zowel geïnteresseerden in privéles (Tai Chi-vormen, één-op-één handenduwen, inzet van Tai Chi voor persoonlijke doeleinden) als mensen die liever in een groep Tai Chi leren, kunnen bij me terecht. Wellicht helpen de aanbevelingen die leerlingen over de lessen hebben geschreven om je een beter beeld te vormen van wat je kunt verwachten.

Privéles 2020

Als privéleerling krijg je wekelijks een uur les, waarin de inhoud en het tempo helemaal zijn afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. Neem voor privéles contact met me op om een proefles af te spreken en om een geschikte vaste tijd te vinden. De privélessen vinden na Corona-tijd weer plaats in de Yogastudio van Yoga Roline (Willem van Outhoornstraat 48B, 2593 ZX Den Haag)

lesvoorwaarden voor privéles

Groepslessen 2020

Beginners 24-vorm Tai Chi.

De beginnersgroep is helaas gecanceled ivm 2e golf Covid19

Deze les is gericht op het leren van de Tai Chi 24-vorm, gecombineerd met Qigong- en Mindfulness-oefeningen. Een ideale les om te beginnen met Tai Chi en je de basisvormen eigen te maken, om als je dat wilt later te kunnen doorstromen naar de 108-vorm.
Elke donderdag 17.00-18.15 u – beginners 24-vorm – meer informatie

Vervolggroep Tai Chi 108-vorm, op de dinsdag

Deze groep is gericht op het verder leren van de 108-vorm, één van de basisvormen van Tai Chi waarmee je een verdere verkenning doet in de uitgebreide Tai Chi-wereld. Ontspannen bewegen staat altijd voorop! Je leert de Tai Chi 108-vorm in combinatie met Qigong- en Mindfulness-oefeningen die je techniek gaan ondersteunen. En passant krijgt je gezondheid een positieve impuls.
Elke dinsdag 17.30-18.45 u – 108-vorm – meer informatie

Doorlopende groep: verdieping Tai Chi 108-vorm

Zodra je de bewegingen van de 108-vorm beheerst, kun je in de doorlopende 108-verdiepingsles blijven investeren in je persoonlijke en lichamelijke groei, ontspanning en bewustzijn. Wekelijks beoefen je Mindfulness, Qigong en natuurlijk de 108-vorm – soms in zijn geheel, soms gedeeltelijk ter verdieping van bepaalde elementen.
Elke maandag 18.00-19.15 u – gevorderd – meer informatie

Lesvoorwaarden voor groepsles