Tai Chi privé- en groepsles

Zowel geïnteresseerden in privéles (Tai Chi-vormen, één-op-één handenduwen, inzet van Tai Chi voor persoonlijke doeleinden) als mensen die liever in een groep Tai Chi leren, kunnen bij me terecht.

Privéles 2018

Als privéleerling krijg je wekelijks een uur les, waarin de inhoud en het tempo helemaal zijn afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. Neem voor privéles contact met me op om een proefles af te spreken en om een geschikte vaste tijd te vinden. De privélessen vinden plaats in de Yogastudio van Yoga Roline (Willem van Outhoornstraat 48B, 2593 ZX Den Haag)

lesvoorwaarden voor privéles

Groepslessen 2018

Op woensdag 9 mei (18.00 u) is de tweede proefles voor de beginnerscursus Tai Chi. Schrijf je nu nog in!

De eerste donderdag van elke maand om 18.00 u is de basisgroep open voor iedereen die zich wil oriënteren op Tai Chi en zich een beeld wil vormen van mijn lessen. Graag even aanmelden als je wilt komen. Als de donderdag niet haalbaar is voor je, neem ook dan contact met mij op.

Lesvoorwaarden voor groepsles

Hieronder zie je de groepen die staan gepland voor het voorjaar en de zomer van 2018.

Beginnersgroep Tai Chi 24-vorm, proefles 9 mei 2018

De beginnersgroep is gericht op het leren van de 24-vorm, één van de basisvormen van Tai Chi waarmee je een eerste verkenning doet in de uitgebreide Tai Chi-wereld. Ontspannen bewegen staat altijd voorop! Je leert de Tai Chi 24-vorm in combinatie met Qigong- en Mindfulness-oefeningen die je techniek gaan ondersteunen. En passant krijgt je gezondheid een positieve impuls.
Elke woensdag 18.00-19.15 u – beginnersgroep 24-vorm – meer informatie

Elke donderdag: basisgroep Tai Chi & Qigong

Deze les is gericht op het ontspannen leren van de basis van Tai Chi, toegankelijk voor alle leeftijden of mensen met beperkingen, geen voorkennis of vaardigheden vereist. Losse elementen van Tai Chi worden gecombineerd met Qigong- en korte Mindfulness-oefeningen. Een ideale les om te beginnen met Tai Chi en je de basisprincipes eigen te maken, zodat je later kunt doorstromen naar de 24-vorm.
Elke donderdag 18.00-19.15 u. De eerste donderdag van elke maand is deze groep open voor iedereen die zich wil oriënteren op Tai Chi en zich een beeld wil vormen van mijn lessen. – meer informatie

Vervolggroep Tai Chi 24-vorm

De vervolggroep is gericht op het uitbreiden van de 24-vorm, één van de basisvormen van Tai Chi waarmee je een eerste verkenning doet in de uitgebreide Tai Chi-wereld. Ontspannen bewegen staat altijd voorop! Je leert de Tai Chi 24-vorm in combinatie met Qigong- en Mindfulness-oefeningen die je techniek gaan ondersteunen. En passant krijgt je gezondheid een positieve impuls.
Elke dinsdag 17.45-19.00 u – vervolggroep 24-vorm – meer informatie

Doorlopende groep: verdieping Tai Chi 108-vorm

Zodra je de bewegingen van de 108-vorm beheerst, kun je in de doorlopende 108-verdiepingsles blijven investeren in je persoonlijke en lichamelijke groei, ontspanning en bewustzijn. Wekelijks beoefen je Mindfulness, Qigong en natuurlijk de 108-vorm – soms in zijn geheel, soms gedeeltelijk ter verdieping van bepaalde elementen.
Elke maandag 18.00-19.15 u – gevorderd – meer informatie

Inschrijven

Bel of stuur een bericht naar de docent, Matthijs Winnubst
06-44742528
matthijs@matthijswinnubst.nl