De bloemetjes buiten gezet

Voor wie het nog niet wist, of het vergeten (verdrongen) had: zaterdag 8 juni ben ik een Parel in Bezuidenhout. Met dit schilderij.

dag 61 en 62

Detail: balkonbakken met vergeetmijnietjesklik voor vergroting

Zo, de vergeet mij nietjes zijn geplant, zoals je hierboven kunt zien. Het zijn een beetje ielige plantjes, misschien iets té ielig. Nog even aankijken, ik kan ze altijd nog voller maken. Hieronder zie je hoe het dan zou worden (heb ik nu gephotoshopt). Ziet er wel natuurlijker uit. Dus dat wordt aanpassen. Zo komt het schilderij nóóit af natuurlijk :-(

Waarom zie ik dit dan ook pas achteraf?

Detail: balkonbakken met grotere vergeetmijnietjes (photoshop)klik voor vergroting

Update schilderij

Dit is nu het geheel:
Het schilderij van de Stad en de Zee na dag 62klik voor vergroting

Laat als eerste je reactie achter RSS Feed van de reacties op dit artikel

verplicht

verplicht