Het nieuwe doek op zaterdag 8 juni te bezichtigen!

Op zaterdag 8 juni is de jaarlijkse open dag van Bezuidenhouters die hun passie (vak of hobby) willen delen met de wereld: de Parels van Bezuidenhout. Dit jaar heeft mijn oester zich geopend en ben ik ook een Parel.

Als nummer 7 ben ik opgenomen in de Parelroute. Ik exposeer mijn schilderijen niet thuis, maar in de Christus Triomfatorkerk, bij mij om de hoek. Hierbij zal in ieder geval het nieuwe werk te zien zijn waaraan ik de afgelopen 4 maanden heb gewerkt en waarover ik op deze plek heb geblogd. Klaar of niet (bijna) klaar, het schilderij komt er te hangen. Als het nog niet af is, ga ik er ter plekke aan verder werken.

Kom kijken!

Nieuwsgierig geworden hoe het grote schilderij er in het echt uitziet, na het lezen van al mijn creatieve avonturen? Wees van harte welkom. Ik ben zelf de hele middag aanwezig.

  • Datum: zaterdag 8 juni
  • Tijd: 12.00-16.00 u
  • Locatie: Christus Triomfatorkerk – hoek Juliana van Stolberglaan/Laan van Nieuw Oost Indië

In deze pdf vind je de volledige Parelroute met uitgebreide informatie over alle deelnemers.

Hieronder een postertje. Druk af en hang boven je bed/plak in je agenda/leg op het toilet:
Poster Parel van Bezuidenhout

Laat als eerste je reactie achter RSS Feed van de reacties op dit artikel

verplicht

verplicht