Op zoek naar een beamer

Dag 4

Wie o wie heeft een beamer die ik mag lenen?

Gezien het formaat van het doek en mijn planning, wil ik het ontwerp van mijn schilderij via een beamer op het doek projecteren en in hoofdlijnen vastleggen.
Nieuwe beamers zijn DUUR, goedkope beamers kunnen niet wat ik wil, en goede gebruikte beamers zijn lastig te vinden – er is altijd wel iets mis mee. De meest pakkende Marktplaats advertentie die ik tegenkwam: Te Koop Aangeboden Beamer met Uitstekende Eigenschappen, enige minpunt is dat hij het niet doet.

Gisteravond voor niets naar de andere kant van Den Haag gereden op een advertentie, wegens valse informatie vooraf (“What I said on the phone, may have been a bit misleading indeed – I’m sorry for that.”). Vandaag verder gezocht, nog geen resultaat…

Wie o wie heeft een wél functionerende beamer in de aanbieding?

werkplekKlaar voor gebruik

Laat als eerste je reactie achter RSS Feed van de reacties op dit artikel

verplicht

verplicht