Geoorloofd prutsen en zondagmiddag-stelletjes

Ben bomen aan het schilderen, maar heb daar niets over te melden, ook geen foto’s. Weinig voortgang. Zoals mijn ateliergenote Jaline het vandaag noemde: ik ben geoorloofd aan het prutsen. Wat inhoudt: iets wat ik nog niet beheers (zie mijn vorige blogpost), gaan doorgronden door verschillende dingen te proberen, uit te zoeken, te schetsen, na te doen (en weer te verwerpen). Dit in tegenstelling tot ongeoorloofd prutsen: vinden dat ik iets moet kunnen wat ik nog niet kan, en het toch gaan doen op het doek, waarna ik veel tijd verlies om de schade weer te herstellen. En ik bovendien nog steeds niet doorheb hoe het werkt wat ik wil.

Daarom nog een paar foto’s van de workshop straatfotografie bij Olympus:

Stelletjes

In de Kalverstraat heb ik talloos veel zondagmiddag-stelletjes gefotografeerd. Hier de eerste drie.
Street photography 10‘Wake up’, klik voor vergroting

Street photography 11‘Afgeleid’

Street photography 12‘Voorop’

Laat als eerste je reactie achter RSS Feed van de reacties op dit artikel

verplicht

verplicht