Stad in de bergen

Dag 39

Mijn Virtuele Opdrachtgever begon ongeduldig te worden. Hij wilde begin maart een afgerond schilderij kunnen ophangen aan zijn maagdelijk witte muren, en we zijn inmiddels een maand later. Maar zoals je in de updates van vorige week kunt zien, heb ik bepaald nog geen afgerond resultaat.

Om hem rustig te houden heb ik daarom voorgesteld om het op het onderstaande resultaat af te tikken. Dat joeg hem dermate veel schrik aan – vooral de combinatie mintgroen en roze vond hij lastig te verteren – dat hij ineens wél inzag dat sommige dingen nou eenmaal tijd nodig hebben om tot volle wasdom te komen.
Het schilderij van de Stad en de Bergenklik voor vergroting

Eén van de komende dagen meer over de voortgang en de hobbels die ik (vooral in mezelf) tegenkom. Hou mijn blog dus in de gaten, mits je geïnteresseerd bent in mijn zielenroerselen natuurlijk.

Laat als eerste je reactie achter RSS Feed van de reacties op dit artikel

verplicht

verplicht