Solo Matthijs in galerie Toon je Kunst, 2009, Den Haag

In augustus en september 2009 heb ik een solo-expositie gehouden in galerie Toon Je Kunst op de Beeklaan in Den Haag. Met dank aan Anja Gerritsen, mede-beheerder van de ruimte, één van de kunstenaars met wie ik in 2008 bij galerie Vonkel een traject voor startend professioneel kunstenaars heb gevolgd.

Ik heb in deze expositie een overzicht laten zien van mijn werk uit 2006 – 2009. Tot mijn grote genoegen vielen de schilderijen van Den Haag die ik nieuw presenteerde bij velen goed in de smaak.

Hieronder een paar foto’s van de expositie.

1 Reactie Reageer ook RSS Feed van de reacties op dit artikel

  1. Fred Icke

    Lieve Matthijs,

    Een prachtige en smaakvolle website, met een lieflijke en poëtische uitstraling. Evenals jouw werken die hierop te bewonderen zijn. Veelzijdig, innemend, bijzonder fraai en treffend. Niet alleen jouw figuratieve eigen kijk op de werkelijkheid, maar ook jouw op het doek toevertrouwde emotionele belevingen.

    Proficiat
    Fred Icke

Laat je reactie achter

verplicht

verplicht