Uw gebouw of landschap in een kunstwerk

Als u een gebouw of een landschap op kunstzinnige wijze vastgelegd wilt zien, maak ik graag een schilderij of een grafisch werk voor u of uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een groot schilderij van uw kantoorpand voor de entree van uw bedrijf of instelling, een serie zeefdrukken voor zakenrelaties, een panorama van uw omgeving voor in een vergaderruimte, of een schilderij van uw ouderlijk huis.
Schilderij Gaastmeer FrieslandVoorbeeld van een schilderij in opdracht: het landschap van Gaastmeer
(‘Gaastmeer’, acryl op linnen, 240 x 80 cm)

In onderling overleg bepalen we wat de essentie is van uw wens. Ik kom kijken en praten op locatie, maak foto’s. Vanuit uw verhaal en mijn eigen impressie ga ik aan de slag om een kunstwerk te maken dat recht doet aan uw beleving.

Bekijk meer voorbeelden van afgeronde opdrachten, of neem direct contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.