Queyras & Vercors, sept 2010

We wilden graag naar Frankrijk. Bestemming gespot op internet: Valpreveyre, een mini-piepklein-dorpje in de Queyras, een natuurgebied diep in de Alpen, bij de grens met Italiƫ. Met een wild-woeste camping met warme douches als enige en noodzakelijke luxe.
queyrasDe Queyras, een ruig berggebied
Na een voorspoedige reis, een week stokbrood en vele hoogtemeters, hadden we het gebied in de smiezen en wilden we iets nieuws zien. De Vercors werd onze bestemming voor deel 2 van de vakantie. Ook Alpen, maar lager en vooral anders. Niet gewoon duidelijke dalen met bergen eromheen, maar plateaus en kliffen en vreemde dorpjes en wegafzettingen en zo. Veel bos ook.
vercorsMidden in de Vercors
Ga voor mooie foto’s naar het album Queyras & Vercors 2010.

1 Reactie Reageer ook RSS Feed van de reacties op dit artikel

  1. Esther

    Wat een prachtige foto’s!! En wat een mooi gebied daar!! Die afgrond vond ik iets minder (wie reed er???)

    Groetjes Es

Laat je reactie achter

verplicht

verplicht