Expositie van ons collectief 1+1=4 bij Anders Bekeken

spullen binnenbrengenMaandag: de eerste spullen zijn binnengebrachtOp donderdag 15 april 2010 hebben we een geslaagde opening beleefd van de expositie van ons kunstcollectief 1+1=4. Deze expositie is ingericht in galerie Anders Bekeken op de Wagenstraat 123 in Den Haag.

In de dagen die aan de opening vooraf gingen hebben we deze expositie ingericht met hulp van Alik Assatrian, begeleider op het atelier van Anders Bekeken. Alik heeft ons allevier in de voorbije jaren onder zijn hoede gehad en ons vol overgave op weg geholpen naar onze huidige situatie als zelfstandig kunstenaars. Remco en Matthijs op de openingMatthijs en Remco als kunstkennersDeze expositie voelt voor ons als de bekroning op ons groeiproces met Alik. (Tot mijn grote geluk mag ik Alik sinds 2 jaar mijn collega noemen aangezien ik zelf in dienst ben getreden bij Anders Bekeken als begeleider.)

We zijn trots op het resultaat: een bundeling van schilderijen en keramiek van kunstenaars die allevier goed weten waarmee ze bezig zijn, die op eigen krachtige wijze vormgeven aan de beleving van zichzelf en hun omgeving.

De expositie was te bezichtigen tot en met 22 mei 2010.

De hele expositie hier online bekijken

De hele expositie is hier online te bekijken via een aantal panorama’s die door Marnix van Buuren zijn gemaakt. Klik telkens door op ‘Toon panorama’ om interactief te kunnen rondkijken. (Kijk door met je muis te slepen alle kanten op, ook naar beneden en boven.)

Uitgenodigd, ingericht en geopend

Robinaar en Johet hebben een uitnodiging in animatie gemaakt.

Eenmaal bezig ontstonden natuurlijk ook filmpjes over het inrichten van de expositie:

Het duo heeft ook een filmpje van de opening gemaakt. Met halverwege lovende woorden van Alik, altijd leuk:

httpv://www.youtube.com/watch?v=hxKlyd_ivg0

3 Reacties Reageer ook RSS Feed van de reacties op dit artikel

 1. Remco Kalf

  leuk filmpje! mooi gemaakt.

 2. Marnix

  Er volgt nog een mooi panorama vanaf een andere positie (net naast de ingang).

 3. Tamara

  Hi Matthijs,

  Dochter van Indomaster hier :)
  M’n vader stuurde me je website door, echt gaaf!
  Ziet er goed uit allemaal :D

Laat je reactie achter

verplicht

verplicht