Tai Chi privé- en groepsles

Zowel geïnteresseerden in privéles (Tai Chi-vormen, één-op-één handenduwen, inzet van Tai Chi voor persoonlijke doeleinden) als mensen die liever in een groep Tai Chi leren, kunnen bij me terecht.

Privéles 2018

Als privéleerling krijg je wekelijks een uur les, waarin de inhoud en het tempo helemaal zijn afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. Neem voor privéles contact met me op om een proefles af te spreken en om een geschikte vaste tijd te vinden. De privélessen vinden plaats in mijn Tai Chi-Studio aan de Willem van Outhoornstraat 48 in Den Haag. lesvoorwaarden voor privéles

Groepslessen 2018

Hieronder zie je de groepen die staan gepland voor de eerste helft van 2018. De groepen zijn zo ingedeeld, dat je op elk niveau kunt deelnemen aan de lessen, van beginner tot gevorderd:

1. Elke donderdag, voor iedereen: ontspannen met Tai Chi & Qigong

Deze les is gericht op ontspanning, wekelijks voor iedereen toegankelijk, geen voorkennis of vaardigheden vereist. Losse elementen van Tai Chi worden gecombineerd met Qigong- en korte Mindfulness-oefeningen. Een ideale les om te beginnen met Tai Chi en je de basisprincipes eigen te maken.
Elke donderdag 17.15 u - voor iedereen toegankelijk - meer informatie

2. Beginnersgroep Tai Chi 24-vorm

De beginnersgroep is gericht op het leren van de 24-vorm, één van de basisvormen van Tai Chi waarmee je een eerste verkenning doet in de uitgebreide Tai Chi-wereld. Ontspannen bewegen staat altijd voorop!
De groep is voor iedereen toegankelijk, er zijn bij aanvang geen voorkennis of vaardigheden vereist. Je leert de Tai Chi 24-vorm in combinatie met Qigong- en Mindfulness-oefeningen die je techniek gaan ondersteunen. En passant krijgt je gezondheid een positieve impuls.
Elke dinsdag 17.45 u - beginnersgroep 24-vorm - meer informatie

3. Doorlopende groep: verdieping Tai Chi 108-vorm

Zodra je de bewegingen van de 108-vorm beheerst, kun je in de doorlopende 108-verdiepingsles blijven investeren in je persoonlijke en lichamelijke groei, ontspanning en bewustzijn. Wekelijks beoefen je Mindfulness, Qigong en natuurlijk de 108-vorm - soms in zijn geheel, soms gedeeltelijk ter verdieping van bepaalde elementen.
Elke maandag 18 u - gevorderd - meer informatie

Inschrijven

Bel of stuur een bericht naar de docent, Matthijs Winnubst
06-44742528
matthijs@matthijswinnubst.nl